Logo

Laten zien wat je klanten willen weten.

Al vanaf 50 euro per maand.
Zonder gedoe.

tabs

Narrowcasting systemen van Lemonade Labs

Een goed welkomsgevoel, een prettige winkelervaring, een positief imago voor het merk - dat is wat Lemonade Labs wil bereiken met haar digitale displays. De narrowcastingschermen zijn dan ook perfect voor locaties zoals wachtkamers, etalages en andere ruimtes met leegte, waar de bezoekers tijd hebben om er naar te kijken. De inhoud moet duidelijk, kort en bondig zijn.


Website De inhoud van het scherm en de technische ondersteuning wordt beheerd door Lemonade Labs, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Of het nu gaat om uw openingstijden en aanbiedingen, het actuele weer of het laatste nieuws bieden wij voor elke locatie doelgerichte informatie in een modern design dat veel ogen aanspreekt.Wat kost een narrowcasting systeem?

De narrowcasting systemen van Lemonade Labs zijn in verscvhillende formaten beschikbaar. Wilt u de laatste aanbiedingen in uw winkel laten zien of de nieuwste informatie in de wachtkamer? Met ons digital signage systeem kunt u elke content op elk gewenst moment laten zien! Bijvoorbeeld op een grote televisie in een wachtruimte of op een klein scherm aan de muur van uw etalage. Wij kunnen ook zorgen voor een gepersonaliseerde versie met foto's van uw medewerkers en informatie over speciale aanbiedingen in real time! Onze digital signage systemen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen: 24 inch (small), 43 inch (large) of 27 inch (midsize). Neem contact met ons op voor een offerte op maat!
Vraag offerte aan